•  

    Hoewel de maand december nog moet starten werd op 30 november alweer de laatste wedstrijd van het jaar voor de 16-2 van het menu opgediend. Op basis van de ranglijst mocht Hoogland geen onoverkomelijk probleem zijn en dat werd het ook niet. Voor rust gaf VVZ vol gas en besliste het de wedstrijd met goals van Jens (2x) en Coen.

    De tweede helft was vooral een lange zit voor het publiek. Hoogland probeerde dapper maar tevergeefs een eretreffer te produceren en VVZ geloofde het verderwel. Het publiek schrok twee wakker. De eerste keer door een klutsgoal van Mats en in de laatste minuut nog een keer door een terechte rode kaart voor VVZ wegens onophoudelijk commentaar op de leiding.

    De balans opmakend van de najaarscompetitie heeft de 16-2 vooral stabiel gepresteerd. De wedstrijden tegen de mindere goden werden gewonnen en vrijwel alle wedstrijden tegen gelijkwaardige of betere ploegen werden met één goal verschil beslist. Soms in het voordeel van VVZ maar net iets vaker viel het dubbeltje in de slotminuten de verkeerde kant op.

    De vierde plek is dan ook een terechte en mooie eindklassering. In de XXL-winterstop kan de batterij weer geheel opgeladen worden om in het voorjaar een gooi te doen naar een podiumplek. Maar eerst genieten van de feestdagen. Tot 2020!