• Ben jij zo’n type die vindt dat de scheidsrechters het nooit goed doen? Voor de televisie of langs de lijn het altijd beter weten. Of ben jij zo’n type die waanzinnig kan genieten van een goede scheidsrechter en die dan ook kan accepteren als de leidsman een keer een foutje maakt?  Ben jij zo’n ouder die zich weer eens ergert aan dat scheidsrechtertje die de avond vooraf belangrijker vond dan zijn jaarlijkse fluitbeurt op de vroege zaterdagmorgen. Ben jij zo’n type die vindt dat hij/zij het “vast wel beter kan”?

  Misschien ben jij zo’n type die het misschien wel een keer leuk vind om zelf een keer “het fluiten” uit te proberen? Of ben jij werkelijk wel die ouder die inderdaad meer plezier in het fluiten heeft dan dat eerdergenoemde scheidsrechtertje??

  Let wel….elke scheidsrechter staat er voor de club, om iedereen te kunnen laten voetballen.  De ene met heel veel plezier, de ander omdat het misschien dan wel moet, omdat het zijn beurt is, maar hij/zij staat er wel. Allemaal voor de club. Zonder scheidsrechters is er geen voetbal !!

  VVZ’49 KAN ALTIJD ENTHOUSIASTE SCHEIDSRECHTERS GEBRUIKEN.

  Om de druk van het huidige groepje scheidsrechters wat te verlichten kan VVZ’49 best nog wel een aantal scheidsrechters gebruiken. Lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld elke thuiswedstrijd van jou zoon/ dochter te fluiten, al heb jij geen kinderen op VVZ’49 lopen, misschien lijkt het jou leuk om toch eens een wedstrijd te fluiten….wij kunnen jou zeer goed gebruiken. Misschien schuilt er in jou wel een nieuwe Bjorn Kuipers of Pierluigi Collina. (of misschien wel Shona Shukrula)

  Geïnteresseerd of wil jij meer informatie?? Neem contact op met Ad Blom van scheidsrechterzaken.

  Mail : ablom@ziggo.nl

  Tel. : 06 – 51 05 97 37