• De voorbode waren vandaag  niet best. Een tweetal afmeldingen maakte dat we met 11 man vertrokken richting Hilversum. Van die elf wisten wij ook dat er twee of drie de wedstrijd niet uit konden/mochten spelen. Met andere woorden, zij waren nog niet fit genoeg om 90 minuten te maken. Vanuit het 2e zouden we versterking krijgen van een drietal spelers, maar ook zij hadden al een wedstrijd in de benen.

  De eerste helft was op de eerste 7 minuten na een kansrijke voor VVZ’49.  Ongelukkig kwamen we op achterstand (Jelle dacht de bal te keren) , maar onze gelijkmaker was minstens zo gelukkig. De inzet van Jip tolde via de keeper tergend langzaam over de lijn.Hiervoor telde we ook al mogelijkheden voor Rick , Jordy  en Jip.Vlak voor rust had Floris nog de 1-2 op de schoen maar hij vond de vuisten van de keeper.

  De tweede helft begon VVZ getergd. Binnen twee minuten staat Jip twee keer voor de doelman. De eerste ging naast en de tweede inzet ruim over.Weer even later een kans voor VVZ. Sam werd diep gestuurd en legt de bal breed op Saddy. Zijn schot verdween ook over de goal. Hierna kreeg ook Altius wat kansjes, maar vond telkens Jelle op de weg.

  Met nog een dik kwartier te spelen was de pijp leeg voor Jip. Peter van Hooft (al 90 minuten in het 2e) mocht zijn plaats innemen. VVZ kreeg het steeds moeilijker en had steeds meer moeite om Altius bij Jelle weg te houden. Toch wilde Jelle in eerste instantie niet van wijken weten en  hield VVZ op de been.De van een blessure terugkomende Laurens was moegespeeld en ook Delano viel geblesseerd uit.Voor het kwamen Stef Herder en Thijn Hanraads. Toen Altius in de 75e en 77e minuut de 2 en 3-1 maakte was de pijp leeg en het elftal gebroken. Saddy deed nog wat terug met de 4-2, maar Altius  liep vooral aan de hand van Nick Neerings uit naar 7-2.

  De selectie was vandaag gewoonweg veel te krap. Tot halverwege de tweede helft deden wij "gewoon" mee en hadden we kansen op (veel) meer. Daarna was het op.

  Volgende week komt DOSC op bezoek. 

  Klik HIER voor de foto's van Silvia