• De website van VVZ '49 is vanaf vandaag ondergebracht bij Sportlink

  11 dec 2017 Gijs Schaap
 • Het bestuur van VVZ '49 is trots om te melden dat wij samen met Sportlink een website hebben ontwikkeld en daarop zal alle data omtrent teamuitslagen, -standen en -programma’s en eventuele afgelastingen voortaan automatisch en rechtstreeks vanuit Sportlink op onze website zichtbaar zijn.

  In de komend tijd zullen er steeds meer functionaliteiten van en vanuit Sportlink aan de website worden toegevoegd, denk hierbij aan teamindelingen, verjaardagen, eigenlijk te veel om hier allemaal te benoemen. We zijn nog lang niet klaar met deze website en er komt in de loop van de aankomende weken steeds meer informatie bij.

  Naast de website hebben we ook de televisie in de kantine op sportlink aangesloten. Ook hier geeft ons dit vele mogelijkheden. Zodra uitslagen door de scheidsrechter goedgekeurd worden, dan zijn in de kantine de nieuwste standen zichtbaar. 

  Ook de mobiele app voetbal.nl valt onder dit pakket. Wij hebben hierdoor de mogelijkheid om onze leden ook via de mobiele app van belangrijke informatie te voorzien. Wij zijn alle mogelijkheden nog aan het onderzoeken, maar de eerste testen geven aan, dat wij als vereniging een mooie stap hebben gezet in de toekomst van de digitalisering. 

  Mocht u zaken op de website tegenkomen die niet juist zijn of mocht u zaken missen, neem dan contact op met Gijs Schaap (sheepy@kpnmail.nl)

   

  Wij wensen u veel gebruiksgemak met onze nieuwe website.