• VVZ’49 in top 40 van Nederland met verkoop loten Grote Clubactie

  13 okt 2023 Robert Jan Boers
 • Drie weken geleden was het grote startschot van de verkoop van de lootjes voor de Grote Club Actie.

  Ilse Zoetemelk, de kartrekker van deze klus, had het samen met JAC en de jeugdcommissie goed voorbereid. Alle boekjes tijdig uitgereikt en alle communicatie op tijd verstrekt.

  Dit jaar zou de lat het hoogste ooit gelegd worden en werd 10.000 euro als streefbedrag bepaald als bijdrage voor de nieuwe tribune.

  En wat denken jullie; na 3 weken zitten wij al op ruim 9.000 euro en alle verkopers hebben al de hoogste opbrengst ooit behaald. Al 34 Superloten verkochten en daarnaast dus al vele gewone loten!

  Het is dan ook enorme strijd om de prijzen bij de verkopers;
  bij de teams strijden de JO14-1, JO8-1 en JO10-1 om de bovenste 3 plaatsen met vlak daarachter JO10-4 en JO10-2!
  Bij de losse loten verkopers staat Semmi Baskaya met fantastische score bovenaan, maar zal Sem Balkenende hem nog zeker proberen in te halen. De 3e plek gaat voorlopig een strijd worden tussen Mirac Bayrakdar, Felix Klomp, Teun Duindam en Owen Schaap!
  Bij de Superloten heeft Semmi een kleine voorsprong op Daan vd Berg, Owen Schaap en Willem Zoetemelk.

  De verkoop duurt nog een maand, dus er kan nog van alles gebeuren, maar 1 ding weten we zeker; van de 5600 deelnemende verenigingen in Nederland stond VVZ’49 vanmorgen (13 oktober) in de top 40 en dat verdiend een groot compliment en groot applaus voor de organisatie, alle verkopers en natuurlijk de kopers.

  Grote dank aan allen namens VVZ’49.