• VVZ’49 gaat loten verkopen voor een Voetvolley-tafel!

  20 sep 2022 Jan Scholts
 • Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. VVZ’49 doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor een buiten-voetvolleytafel!

   Hoe werkt het?

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Je kunt de loten bij onze jeugdleden online kopen via een individuele QR-code op hun telefoon. Ook kunnen loten nog met pen worden gekocht.

   Sponsors en bedrijven kunnen een Superlot kopen. Een Superlot kost 150 euro, waarvan 120  euro kan worden aangewend om de Voetvolleytafel te kunnen kopen.

   Vorig jaar lukte het ons om maar liefst EUR 5.750 op te halen. Met deze opbrengst hebben we de kidscorner in de kantine kunnen realiseren. We streven dit jaar naar een opbrengst van minimaal 6.000 euro voor de club.

   Gave prijzen voor de verkopers

  De bestverkopende teams winnen een teamuitje naar “de voetbalfabriek”, “jumpsquare trampolinespringen” of gaan samen naar het “klimbos”.

  Voor de drie beste verkopers hebben we ook mooie individuele prijzen, nl. cadeaubonnen ter waarde van 75 euro, 50 euro en 25 euro.

   De prijsuitreiking bij VVZ vindt plaats in de kantine op vrijdag 4 november.

  Op 6 december is de loterijtrekking van de Grote Clubactie.

   We rekenen op jullie!

   De Activiteiten Commissie

   Youtubefilmpje voetvolleybal: https://youtu.be/i2MCl2YBb0c

   Koop vanaf 24 september uw loten via:  

   

  Of koop een superlot (50 loten voor 150 euro) en steun VVZ: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/vvz'49/110058