• Zaterdag 15 juni 2019 organiseert VVZ’49 voor de 10 keer het supergezellige VVZ’49 Familietoernooi. Nodig je familie en vrienden uit en beleef samen het einde van het seizoen in de typische VVZ sfeer! Zorg dus dat je erbij bent 15 juni!  Voetballen, gezellige muziek van een DJ en je kan nog blijven eten ook!!

  Gezellige familiedag
  Het VVZ familietoernooi is een beregezellig voetbaltoernooi met familieleden, clubgenoten, vrienden en vriendinnen die je altijd al eens hebt willen uitnodigen voor een partijtje voetbal. We hopen op ook veel vrouwelijke deelnemers en kinderen. Er zal gespeeld worden op halve Velden,  7 tegen 7.

  Het toernooi
  Er worden op de dag drie toernooien georganiseerd, te weten twee recreatieve toernooien en een prestatief toernooi.

  De recreatieve toernooien zijn bedoeld voor papa’s, mama’s, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen. De samenstelling van het team in het veld moet bestaan uit 5 kinderen en 2 volwassenen. De maximale leeftijd van kinderen is bij recreatietoernooi 1, 12 jaar, en recreatietoernooi 2 , 17 jaar.

  Het prestatieve toernooi is bedoeld voor de wat fanatiekere voetballers onder ons die voor de prijzen gaan. Minimumleeftijd is 18 jaar en scheenbeschermers zijn verplicht. Voor alle toernooien geldt dat alleen teams worden toegelaten waarvan minimaal drie leden lid zijn van VVZ’49.

  Teams aanmelden
  Je mag je team naar eigen inzicht samenstellen. Het mag allemaal familie zijn, samen met dochters, ooms, tantes enzovoort een team aanmelden. Maar als je een groep mensen verzamelt die zich onderling een familie voelt, dan kan dat ook. Als je een team samenstelt, moeten minimaal drie personen lid zijn van VVZ’49.

  Het eten is dit jaar ietwat veranderd. Het steeds groter wordende barbeque festijn hebben wij in de ban gedaan. Mede door de grote aanslag op de vrijwilligers hebben wij besloten om een wat makkelijkere "maaltijd"te serveren. Dit jaar schaft de pot een overheerlijke kipshoarma schotel, bestaand uit kipshoarma met 2 soorten saus, friet, sla, pastasalade en turks brood. Graag bij de teamaanmeldingen opgeven hoeveel teamleden en/of aanhang er blijven mee-eten. 

  Na het voetbal feest met muziek van Roel van Haren
  Het toernooi begint rond 13.00 uur en vanaf 17.00 uur worden de prijzen verdeeld en zal het eten opgediend worden.Zoals elk jaar wordt het een echt feest met aanstekelijke  muziek voor jong en oud Rond etenstijd zullen de klanken van de DJ tijdelijk plaatsmaken voor huiszanger Roel van Haren. Zo lang als het familietoernooi bestaat,zo lang is ook Roel van Haren aanwezig om de gezelligheid naar een hoger niveau te tillen.Lekker buiten eten, meezingen met klassieke feestnummers en gezellig samenzijn met vrienden, familie en andere leden van VVZ. Mis het niet en doe mee!

  Aanmeldformulier
  Middels dit aanmeldformulier (link onderaan dit bericht) kun je je aanmelden . Zorg dat je alle gevraagde gegevens invult zodat we het toernooi zoveel mogelijk op gelijke sterkte kunnen indelen en kunnen inschatten hoeveel etenswaren ingekocht moeten worden. Stuur het volledig ingevulde aanmeldingsformulier op naar: familietoernooivvz49@gmail.com . Aanmelden kan tot maandag 10 juni, 23.59 uur!

  Kosten
  Meedoen aan het grote VVZ familietoernooi is gratis. Voor het eten zijn de kosten € 7.- per persoon. De shoarma bonnen zijn vanaf 12.00 uur at te halen en te betalen in de kantine. Pinnen is mogelijk!

  Tot 15 juni!