• Er stond vandaag om 15.00 uur een wedstrijd op de planning, uit bij CJVV. Bij aankomst op het complex bleek dat de tenues nog in Soest lagen. Uiteindelijk stonden we dus pas om 15.29 klaar op het veld. Een typisch gevalletje Kelderklasse, dat dan ook Kelderklassiaans werd opgelost. De scheidsrechter besloot dat we konden kiezen: 2x 30 minuten voetballen, of niet voetballen. Omdat we niet waren gekomen om een potje te kaarten, zijn we maar akkoord gegaan met 2x 30 minuten.

    Zonder warming-up kwamen we al na 1 minuut op voorsprong. Er werd slecht verdedigd, Jordy legde de bal breed waardoor Pepijn voor open goal binnen kon tikken. Na 5 minuten spelen kwam na een identieke aanval Pepijn opnieuw voor open goal te staan door een pass van Jordy. Hiermee leek de buit al vroeg binnen.

    In de tweede helft kregen we veel mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. We verzuimden deze kansen af te maken en daardoor bleef het nog spannend. De spanning nam nog meer toe toen de 2-1 werd gescoord door CJVV. Dit was ook meteen hun enige kans. Omdat de scheidsrechter toch nog hoop had op een 2-2, speelden we de tweede helft 10 minuten langer door. Toen ook hij doorhad dat er voor CJVV geen eer meer te behalen was, floot hij af en zo kan VVZ4 weer 3 punten bijschrijven.

    Man of the match: Geert Federer. Hij had vandaag andere prioriteiten en won voor het eerst in 100 jaar een wedstrijdje met tennis. Er is inmiddels aangifte gedaan vanwege een vermoeden van matchfixing.