CJVV 1 – VVZ’49 1. 5-6 (3-3)
28 oktober 2017
Dompertje voor Veteranen, het onfortuin van de paal…
28 oktober 2017
Toon alles

VVZ’49 4 gaat voor goud

Vandaag stond het duel tegen IJsselmeervogels op het programma, de nummer 2 uit de competitie. Vorige week hadden we al gewonnen van de nummer 1, dus dit moest een simpele overwinning worden.

In de eerste helft hadden we het overwicht. De We gaven weinig weg, en creëerden zelf een aantal grote kansen. De 1-0 viel uiteindelijk aan het einde van de eerste helft. Hallie gaf een goede voorzet, deze werd helemaal verkeerd ingeschat door de laatste man. De bal kwam voor de voeten van Jordy die makkelijk in kon tikken.

De tweede helft werden de boys van Vogels ietsje feller. We lieten ons hierdoor niet uit de wedstrijd halen. Een lange bal van achteruit werd goed gecontroleerd door Joop. Hij gaf de bal perfect in de loop voor Jordy. De keeper (die beter kon zeiken dan keepen) schatte de diepe bal totaal verkeerd in, hierdoor kon Jordy de bal simpel over hem heb schieten. Hiermee was de wedstrijd beslist.

De laatste minuten van de wedstrijd leken de vogels meer op grasmaaiers, het is dan ook een wonder dat we de wedstrijd zonder ernstige blessures hebben kunnen afmaken.

Speciale vermelding voor gastspeler Wilco, die zijn doel op wonderbaarlijke manier schoon hield.

Eindstand is dus 2-0. Speciale dank gaat uit naar de keeper van Vogels voor de 3 punten.

Man of the match: Edo. Hij was voor het eerst dit seizoen foutloos.