• Zondag 16 april was het zover: naar aanleiding van het kampioenschap van de O12-1 in de tweede fase en de prijs die VVZ met een tweetal sponsors ter beschikking gesteld had, mochten de jongens op deze zondag samen met de spelers van Volendam het veld op.

    Na de opkomst mochten de mannen de wedstrijd bekijken, aangevuld met 2 begeleiders per kind. Ouders, broertjes, zusjes, en andere familie waren in groten getale ook aanwezig om dit spektakel mee te maken.

    De aankomst bij het stadion was al bijzonder. Midden in een woonwijk gelegen deed het heel knus en bijna Engels aan. De jongens werden eerst meegenomen naar de kleedkamer, waar ze konden omkleden, een outfitje van Volendam konden aandoen en werd ze aangegeven wat van ze verwacht werd. Vervolgens op lijnen bij de entree naar het veld en wachten op de spelers. De spelers van Volendam kenden ze nagenoeg niet, maar gelukkig waren de spelers van PSV ook wel bereid om een boks uit te delen.

    Toen was het gelukzalige moment daar en konden ze het veld op. De glimlach stond bij alle jongens breed op het gezicht.

    Na de opkomst werden de jongens naar de tribune gebracht, waar de begeleiders eerder al hadden plaats genomen. We hebben met zijn allen genoten van een heerlijke pot voetbal, waarbij hooguit het resultaat voor de plaatselijke FC uiteraard tegenviel. Voor Luca daarentegen was het een top uitslag. Als kers op de taart werd na afloop van wedstrijd ook nog het shirt van Xavi Simons gescoord.

     Al met al was het een fantastische middag. Super bedankt VVZ´49, Antonio en Jan voor het mogelijk maken van deze top dag!!!