VVZ’49 4 verslaat de Posthoorn
15 oktober 2017
VVZ’49 4 toont veerkracht in enerverende Soesterse derby!
22 oktober 2017
Toon alles

VVZ ’49 voetbaldag succesvol verlopen

Naast de  begin oktober gestarte cursus techniektraining op vijf vrijdagavonden voor de leeftijdsgroepen O 8 t/m O 13   is  er in de najaars vakantie op dinsdag 17 oktober ook een geheel verzorgde voetbaldag georganiseerd voor dezelfde leeftijdsgroepen! Kortom, op die dag zijn nog eens alle facetten van het voetbalspel aan ruim 60 spelertjes in die leeftijdsgroep aangeboden  door de Kegel Soccer Academy onder leiding van Remi Kegel en zijn medewerker Kyriakos Antonoglu.

Aan deze dag hebben ook de eigen jeugdtrainers Kai Janmaat, Floris de Boer, Stef Herder en Casper Jongma enthousiast meegewerkt om dit evenement tot een groot succes uit te laten groeien. Geweldig bedankt hiervoor mannen!!

Deze geheel verzorgde voetbaldag heeft plaats gevonden van 9:30 tot 15:30 uur onder prima weersomstandigheden.  Daarbij is er veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van spelers in combinatie met heel veel plezier. Naast techniek is er ook veel aandacht besteed aan tactiek, 1 tegen 1, 2 tegen 2 en partijspeltraining. Tijdens welverdiende pauzes werden de spelers voorzien van limonade en koek en werd er tijdens de middagpauze gezamenlijk gebruik gemaakt van een goed verzorgde broodmaaltijd.

 

Aldus, een geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar!

 

Piet Hoogendoorn

TJC