• VVZ ’49 techniektrainingen gaan in het najaar 2018 weer van start!

  In het najaar van 2018 gaan we weer van start met een serie van 5 techniektrainingen voor de spelers van de JO8 t/m J/MO13. Naast alleen de techniekvormen wordt getracht spelers ook tactisch en fysiek beter te maken door middel van gerichte trainingen en professionele begeleiding.

  De trainingen worden evenals in voorgaande sessies verzorgd door de Kegel Soccer Academy o.l.v. Remy Kegel. Ook een aantal eigen trainers zal hierbij weer assisteren.

  In tegenstelling tot voorgaande trainingssessies is deze keer voor een andere opzet gekozen. Op deze vijf avonden staat elke avond een ander thema centraal en staan in het teken van de volgende onderwerpen. Wij zijn van mening dat hierdoor  een betere ontwikkeling gemaakt kan worden door de spelers.

  De vrijdag trainingen kunnen worden gezien als een aanvulling op de reguliere training. Bij de reguliere training ligt het accent meestal op het groepsproces en minder op de ontwikkeling van het individu. Bij deze trainingen is de intensiteit laag en het leerniveau en de persoonlijke aandacht hoog.

   

  Het programma voor de vijf avonden ziet er als volgt uit:

   

  9 november 2018   : Techniektraining

  16 november 2018 :  Passen en trappen

  23 november 2018 :  Afwerkvormen

  30 november 201   :  Techniektraining

  7  december 2018  :  Partijvormen

   

  De trainingstijden zijn voor de JO8 t/m JO10 van 17.30 - 18.45 uur en voor de JO11 t/m J/MO13 van 18.45 - 20.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de definitieve indeling gemaakt.

   

  Kosten

  De kosten voor deelname aan de 5 trainingen bedragen € 30,--, te voldoen op de eerste training.

   

  Aanmelden

  Aanmelden voor deelname aan de techniektrainingen uiterlijk 3 november a.s. bij de leider van je team. 

   

  De Jeugd Commissie VVZ ‘49

  Namens dezen

  Piet Hoogendoorn TJC