• Zaterdag 29 september jl. speelde het gezamenlijke team van VVZ en SEC MO13 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen.

  Voorafgaand aan de wedstrijd ontvingen de meiden uit handen van sponsor Brouwer Partyservice (Wim en Ingrid Brouwer) een volledig compleet nieuw tenue. Speciaal voor de samenwerking tussen VVZ en SEC is gekozen voor een nieuw tenue specifiek voor meiden, uiteraard wel in de kleuren groen en wit.

  Niet alleen was er een nieuw tenue, ook ontvingen de meiden uit handen van sponsor De Korte Duinen (Ramon Heijnen en Antonio (Toon) van den Hengel) een nieuwe tas.

  Hierbij willen we Wim, Ingrid, Ramon en Toon nogmaals hartelijk bedanken!

  Onze meiden begonnen goed aan de wedstrijd en al snel ontstonden de eerste kansen. Helaas stond het vizier niet altijd op scherp en resulteerden de vele kansen niet in een doelpunt. Tegen de verhoudingen in kwam Vriendenschaar op 0-1.

  Na een warm bakkie thee van André, begon de tweede helft. Weer waren onze meiden het betere team. Na goed doorzetten van Linette werd door haar de gelijkmaker gescoord.
  De meiden bleven goed voetballen. Annabel (Koenderinck) scoorde dan ook de verdiende 2-1.

  De druk van Vriendschaar werd na de 2-1 steeds groter. Vooral op het middenveld had Vriendenschaar overwicht. Door hard te werken met zijn allen, wisten de meiden echter een nieuwe tegengoal te voorkomen en werd de wedstrijd gewonnen!

  VVZ-SEC MO13 is een team dat valt onder de samenwerking van VVZ en SEC op het gebied van meidenvoetbal. Met deze samenwerking streven de beide verenigingen naar een gezamenlijke en leuke meidenvoetbalafdeling waarin voetbal en plezier centraal staan. MO13 traint twee keer per week. Op dinsdagavond bij VVZ en donderdagavond bij SEC. In de eerste helft van het seizoen worden de thuiswedstrijden bij SEC gespeeld en in de tweede helft van het seizoen vinden de thuiswedstrijden plaats bij VVZ.

  Indien je een keertje wilt meetrainen, ben je altijd welkom!!

 •