• VVZ '49 O16-1 bedankt sponsors

  VVZ '49 O16-1 is volledig in het nieuw gestoken door een aantal ouders die graag samen wilde sponsoren.

  De ouders wilde dat de uitstraling van het team er gelikt uit zag en dat de kinderen er goed bij liepen. Wij juichen dit als vereniging van harte toe. We hebben niet voor niks een kledinglijn bij Intersport in Soest en Magret Bosman, die binnen onze vereniging die al jaren het kledingplan en alle sponsor kleding regelt. Toen er langs de lijn eenmaal besproken werd, wilde meerdere ouders hun bijdrage doen.

  Voor de nieuwe trainingspakken hebben we drie sponsors bereid gevonden om de kosten te delen. Onderstaand stel ik ze aan u voor: 

  Absense
  Gezond verstand van verzuimmanagement
  Loonkosten zijn voor iedere organisatie een forse kostenpost. Door ziekteverzuim worden die kosten nog vele malen hoger, terwijl er geen baten tegenover staan. Iedere organisatie, groot of klein, krijgt ooit te maken met enige vorm van ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid. Juist daarom is het belangrijk uw verzuimmanagement op orde te hebben. En daar kunt u het beste op tijd werk van maken. Zodat de schadelast door verzuim nu, maar ook in de toekomst, zoveel mogelijk beperkt blijft. Absense helpt u daar graag bij.

  Personal Touch Travel

  Op zoek naar het allerbeste reisadvies, Ellen van Dijk is uw vrouw.

  Wist jij dat je met één muisklik een afspraak kunt maken met de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt? En wist je dat deze gewoon bij jou thuis advies komt geven wanneer het jou uitkomt? En ontdek hoeveel meer dimensies jouw droomreis nog kan hebben! O... voor we het vergeten; je betaalt voor je reis geen cent meer dan bij het reisbureau. Wie wil dit nou niet?

  Bosselaar / Strengers legal partners

  Uw zaak gaat ons aan het hart. We kennen de belangen die spelen, zien de risico's die u loopt. En zien de kansen. Wij zijn Bosselaar Strengers Legal Partners.

   

  Nadat dit bekend werd in het elftal, stond er nog een ouder op en zei, ik wil dan graag de tassen sponsoren voor dit geweldige team.

  Onderstaand stel ik u de tassensponsor voor:

  G. van de Munt Automaterialen

  G. van de Munt is lokaal al ruim 42 jaar actief als automaterialen grossier in de regio Soest en omgeving. Wat begonnen is als een klein familiebedrijf, is uitgegroeid tot een groothandel van automaterialen met een gevarieerd assortiment aan auto onderdelen. Rond 2001 heeft Peter van de Munt het bedrijf overgenomen van zijn vader (G. van de Munt), waarin hij de betrouwbare service en de kennis continueert.

   

  De spelers zelf wilde ook inloopshirts hebben en die hebben ze uit hun eigen spaarpot betaald. Dat is dan weer het voordeel van deze leeftijd, ze hebben allemaal al een bijbaantje. Mooi was dan ook het gebaar vanuit het team om de sponsors toch even in het zonnetje te zetten en kleine blijk van waardering te overhandigen aan de 4 enthousiaste sponsors.