•  

  Zaterdag 2 februari was een regenachtige en koude dag en VVZ '49 slaagde er vandaag ook niet in om de diverse toeschouwers een warme middag te bezorgen.

  Al na een paar minuten kregen we toch een eerste kans en kwam Luuk Ouderdorp schuin voor het doel alleen voor de keeper maar hij slaagde er niet in om te scoren. 

  VVZ '49 voetbalde soms aardig, maar net als de vorige wedstrijd bleek toch wel dat VVZ '49 niet optimaal uit de winterstop is gekomen.

  In de 2e helft was het voetbal van VVZ '49 dan wel iets beter, maar vroeg in de tweede helft kwam DOSC via een van hun eerste counters op 0-1. Gelukkig wist Floris de Boer na 70 minuten met een mooie kopbal uit een corner raak te koppen en zo werd de eindstand bereikt.

  DOSC raakte een beetje de weg kwijt en probeerde met veel overtredingen de Groene Machine, die wat haperend op gang was gekomen, af te stoppen. Er kwamen wel een flink aantal vrije trappen, maar hieruit kwam steeds de keeper van DOSC als winnaar te voorschijn.

  De einduitslag werd dus 1-1 en Floris werd door zijn doelpunt gekozen tot man van de wedstrijd.

   

  Het team van John van Loen zal de bakens moeten verzetten want als het team op deze manier doorgaat is een eventueel kampioenschap nog ver weg. Concurrent Jonathan won zijn wedstrijd wel  en ze zijn ons nu tot 3 punten genaderd. Een spannende competitie ligt in het verschiet

   

  Klik hier voor de foto's van de wedstrijd

   

  Komende zaterdag speelt VVZ '49 uit tegen Veenendaal. Aanvang van de wedstrijd op sportpark "De Groene Velden" is om 14:30 uur .