• Laatste competitiewedstrijd was tegen VOP dit seizoen. Potje dat Voor Ons Plezier gespeeld werd: 2-8 werd het en geen mens die er eigenlijk nog van opkeek. De stand op de ranglijst (VOP stond afgetekend laatste) en het frisse VVZ-spel van de laatste maanden deden zoiets van te voren al vermoeden.

    Mentaal zijn onze jongens en meiden al weken kampioen. Het is al vaker aangehaald: na een desastreuze en desolate periode van anderhalf jaar woestijndroogte aan punten was er deze lente de grote zonnewende. Ging er een knop om. Bloeiden de knopjes open. Gingen de kopjes omhoog. En speelde de ploeg wedstrijd op wedstrijd als een kampioen in het lentegroen. VHP. Voor Hun Plezier. En het onze uiteraard.

    En dan win je natuurlijk ook zo’n laatste wedstrijd bij die geestesbroeders uit Amersfoort-Noord. Alles op een drafje vandaag. Af en toe een flits en een bevlieging, maar meestal een zacht windje mee. Speel je nog geeneens je beste spel en win je met 8-2. Sinds ergens najaar 1983 de mooiste uitslag die bestaat. Kun je met een brede lach van het veld.

    Top. Top dat het VOP kon.

    Voor een flink aantal spelers was het de laatste competitiewedstrijd in dat groen. We wensen ze veel succes en af en toe een blauwtje toe. Degenen die blijven gaan hun krachten meten met de reuzen van de onder-15. Albert, Ivo en Jan Willem, maar vooral de helden op het veld: bedankt voor een topseizoen VOP!