• 19 april was de feestavond om ons 70 jarig jubileum te vieren. Onze club van 100 bestaat alweer 30 jaar. De twee besloten de handen ineen te slaan om er een feestavond van te maken, waar nog lang over nagesproken gaat worden in Soest en omstreken.

  Wat een weekend, het weer zat mee, het eerste wint de derby, concurenten laten punten liggen, veel vrolijke gezichten en talloze vrijwilligers die ervoor zorgen dat het weekend geslaagd is. Vooral het laatste mogen we als VVZ '49 zijnde erg trots op zijn!

  Nadat de voorzitter Aart Bosman en de voorzitter van de club van 100 Jochum de Jong een gesprek hadden over de jubileum activiteiten ging alles heel snel. Er werd een commissie gemaakt die het weekend goed moest indelen, nadat we de datum hadden besproken wisten we dat 20 april de derby plaats zou vinden. Wat is er nu mooier om ons geluk te delen met de andere voetbalverenigingen in Soest.

  Foto's zeggen meer dan 1000 woorden, dus Silvia van der Veer bood zich gelukkig aan om zowel van de feestavond als de derby foto's te maken. Hier heeft ze twee albums voor gemaakt.

   

  Feestavond

  https://myalbum.com/album/uugLP3nWxNA2

   

  Derby

  https://myalbum.com/album/eQ3eCtysI9u9

   

  Dan rest mij niks, dan alle vrijwilligers die dit weekend mogelijk gemaakt hebben enorm te bedanken. Ook de mensen van Hees mogen we niet vergeten, dankzij de samenwerking hebben wij dit jaar twee hele mooie derby's mee mogen maken. 

  De welbekende vrijdagploeg die ongevraagd heel veel werk uit handen hebben genomen, fantastisch!

  Om af te sluiten een klein voorbeeld, hoe mooi een vereniging kan zijn!

  Robert Jan Boers, bij de meeste wel bekend. Fluit, doet wedstrijdzaken, speler van de veteranen en trotse vader van twee selectiespelende zoons. Hij komt zaterdagmorgen aangewandeld, "Tsja, ik weet er zijn geen wedstrijden, maar ik dacht maar zo, thuis heb ik niks te doen en ik kan mij hier vast wel nuttig maken" Puur uit het groene hart gesproken en als vrijwilliger is hij uiteraard bekend met het vele handjes maken licht werk. Zo zijn er op zaterdag vele VVZ-ers die ongevraagd toch de handen uit de mouwen hebben gestoken om het voor onze vereniging een top weekend te maken! Onze dankbaarheid is enorm

   

  Feestcommissie jublieum:

  Jochum, Robert, Rienk, Antonio