Het avontuur van JO11-1 in de hoofdklasse, seizoen 2016-2017
16 juni 2017
4 jeugdtrainers behalen KNVB diploma
19 juni 2017
Toon alles

Voorlopige Teamindeling Jeugdteams VVZ ’49 2017-2018

Jaarlijks is het toch steeds weer een flinke puzzel, maar de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 zijn bekend.

Deze team indelingen zijn zorgvuldig gemaakt door de Jeugd Technische Coördinator in samenspraak met trainers, leiders en jeugdcommissie. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat dit een voorlopige indeling is, omdat we nu een keer ook nog rekening moeten houden met mogelijke mutaties ( komende en vertrekkende spelers ) tot aan de start van het komende seizoen.

Daarnaast is er natuurlijk altijd de hoop om het zoveel mogelijk leden en ouders naar hun zin te maken, echter voor 100% zal dat helaas nooit lukken, hoe goed we ons best ook doen,

Bij het bekijken van de indeling  zal duidelijk worden dat diverse teams op dit moment nog niet over een trainer en/of leider beschikken voor aankomend seizoen. Het mag duidelijk zijn dat ook deze functies van groot belang zijn om een team komend seizoen te laten starten. Samen met de jeugdcoördinatoren wordt er op dit moment druk gekeken naar mogelijke opties om deze beschikbare posten in te vullen. Wij doen daarbij ook een dringend beroep op de ouders die hierin een belangrijke rol spelen.
Indien er interesse is in een rol als trainer of leider, dan verzoek ik u een mail te sturen naar jeugdcommissie@vvz49.nl
.
Klik op de download voor het overzicht van de voorlopige teamindelingen :
.
.
Met vriendelijke groet,
Jan Scholts
Voorzitter Jeugdcommissie
Mobiel: 06-13212322
Piet Hoogendoorn
Jeugd Technisch Coördinator
Mobiel: 06-11723906