• Zaterdag 9 juni organiseert VVZ’49 wederom het supergezellige Grote VVZ Familietoernooi. Nodig je familie en vrienden uit en beleef samen het einde van het seizoen in de typische VVZ sfeer! Zorg dus dat je erbij bent 9 juni!  Barbequen, een DJ en spetterende live muziek van Roel van Haren.

  Gezellige familiedag
  Het VVZ familietoernooi is een beregezellig voetbaltoernooi met familieleden, clubgenoten, vrienden en vriendinnen die je altijd al eens hebt willen uitnodigen voor een partijtje voetbal. We hopen op ook veel vrouwelijke deelnemers en kinderen. Er zal gespeeld worden op een half veld 7 tegen 7. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want deze kunnen zich onder andere vermaken op het grote springkussen dat die dag op het VVZ terrein staat.

   

  Het toernooi
  Er worden op de dag drie toernooien georganiseerd, te weten twee recreatieve toernooi en een prestatief toernooi. De  recreatieve toernooien zijn bedoeld voor papa’s, mama’s, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen. De samenstelling van het team in het veld moet bestaan uit 5 kinderen en 2 volwassenen. De maximale leeftijd van kinderen is bij recreatietoernooi 1, 12 jaar, en recreatietoernooi 2 , 17 jaar. Het prestatieve toernooi is bedoeld voor de wat fanatiekere voetballers onder ons die voor de prijzen gaan. Minimumleeftijd is 18 jaar en scheenbeschermers zijn verplicht. Voor alle toernooien geldt dat alleen teams worden toegelaten waarvan minimaal drie leden lid zijn van VVZ’49.

  Teams aanmelden
  Je mag je team naar eigen inzicht samenstellen. Het mag allemaal familie zijn, maar als dochters, ooms, tantes enzovoort zouden aanmelden. Maar als je een groep mensen verzamelt die zich onderling een familie voelt, dan kan dat ook. Als je een team samenstelt, moeten minimaal drie personen lid zijn van VVZ’49.

  Wil je niet meedoen aan het voetbaltoernooi, geen enkel probleem, je kan ook alleen voor de barbeque kiezen. Kaarten hiervoor kan je (tot de voorraad strekt) reserveren via :familietoernooivvz49@gmail.com

   

  Barbeque en live muziek
  Het toernooi begint rond 13.00 uur en vanaf 16.30 uur worden de barbecue’s aangestoken en wordt het echt feest met aanstekelijke live muziek voor jong en oud van Roel van Haren. We zijn ervan verzekerd dat De Gooische Zanger ook dit jaar de boel weer feestelijk op stelten zal zetten. Roel is zo langzamerhand niet weg toe denken uit het Nederlandse circuit, maar komt als echte VVZ’er nog graag langs om zijn hits te zingen! Lekker buiten eten, meezingen met Nederlandstalige klassiekers en gezellig samenzijn met vrienden, familie en andere leden van VVZ. Mis het niet en doe mee!

  Aanmeldformulier
  Middels dit aanmeldformulier (link onderaan dit bericht) kun je je aanmelden . Zorg dat je alle gevraagde gegevens invult zodat we het toernooi zoveel mogelijk op gelijke sterkte kunnen indelen en kunnen inschatten hoeveel etenswaren ingekocht moeten worden. Stuur het volledig ingevulde aanmeldingsformulier op naar: familietoernooivvz49@gmail.com . Aanmelden kan tot 4 juni!

  Kosten
  Meedoen aan het grote VVZ familietoernooi is gratis. Voor de barbecue zijn de kosten € 12.50,- per volwassene en € 5,- voor kinderen tot 12 jaar.De barbeque bonnen zijn vanaf 12.00 uur at te halen en te betalen in de kantine.