• Voetbalplaatjes actie VVZ '49 ism Hoogvliet

  Beste (ouders van) VVZ-er,

   

  Na het voetbalplaatjes actie van 2013 komt VVZ’49 in het voorjaar van 2018 weer met dit geweldig leuk spektakel! 

  Spelers en speelsters worden dan plaatselijke helden in een unieke VVZ’49 voetbalplaatjes-actie die we samen met Hoogvliet supermarkt opzetten. Alle leden gaan op de foto en de plaatjes die daarvan gemaakt worden, zijn in het voorjaar van 2018 verkrijgbaar bij Hoogvliet. Ze kunnen verzameld en ingeplakt worden in een uniek, speciaal voor VVZ’49 ontworpen verzamelalbum. 

  In april/mei 2018 krijgen Hoogvliet-klanten de VVZ-plaatjes bij elke Euro 10,00 aan boodschappen die worden gekocht bij de Hoogvliet in Soest. Dubbele plaatjes kunnen natuurlijk worden geruild bij VVZ, op school en in de buurt, aan het eind van de actie zullen we bij VVZ nog een ruildag organiseren zodat iedereen de kans krijgt het boek vol te krijgen.

  De foto’s worden op zaterdag 3 en 10 februari 2018 door een professionele fotograaf gemaakt, het exacte tijdstip voor de teams volgt via de leider(s). Alles gaat op basis van vrijwilligheid als je niet op de foto wilt, wordt je foto niet geplaatst in het album.

   

  Bij elk team in het album is het mogelijk om een of meerdere logo’s van bedrijven te plaatsen, de kosten hiervan bedragen Euro 50,-- per logo en de opbrengsten komen ten goede van de jeugd van VVZ’49. Voor verdere informatie over deze unieke actie of aanmelding van een bedrijfslogo kun je contact opnemen met Gijs Schaap, Stanley Demmers, Sven Erich of Ruud Prior (bestuur@vvz49.nl).

   

  U kunt via de link https://www.vvz49.nl/voetbalplaatjes/ op de hoogte blijven van deze actie. Hier zullen we updates blijven geven

   

  Mis deze unieke kans niet!

  Met vriendelijke groet,
  VVZ’49,

  Stanley Demmers, Sven Erich, Gijs Schaap en Ruud Prior

   

  Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, geef je ons automatisch toestemming om je foto exclusief te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.