• VOETBAL.NL

 • Download de app

  De Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het email adres waarmee je bij VVZ '49 bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en VVZ '49 afspeelt.

  Google play 

  Account Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen. 1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het email adres opnieuw te koppelen.

  Zorg dus dat je het email adres gebruikt waarmee je bij VVZ '49 in de ledenadministratie bekend bent. Hoe weet ik met welk email adres ik bekend ben bij VVZ '49? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VVZ '49 ontvangt is het adres waarmee je bij VVZ '49 bekend bent. Mail sturen naar ledenadministratie@vvz49.nl 2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een email adres gebruikt waarmee je bij VVZ '49 bekend bent. 3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Meerdere kinderen bij VVZ '49? Heb je meerdere kinderen bij VVZ '49 en is je email adres gekoppeld aan meerdere leden van VVZ '49? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon"

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Het videofilmpje is ter beschikking gesteld door Sportlink in samenwerking met Ramon Nijhuis (R.K.S.V Vogido) Klik hier voor de video

 • Wedstrijdzaken app

  Door de invoering van de Wedstrijdzaken-app, waar digitale spelerspassen onderdeel van uit maken, zijn de plastic spelerspassen volledig verdwenen uit het amateurvoetbal.

  Een geldig legitimatiebewijs in combinatie met het geplaatst kunnen worden op het DWF betekent dat een speler qua lidmaatschap en leeftijdscategorie speelgerechtigd is.

  Hieronder vind je voor alle betrokkenen (spelers, coach, wedstrijdsecretaris en scheidsrechter) nadere uitleg middels een KNVB Youtube filmpje.

 • Verjaardagen op website en tv kantine VVZ '49

  Wil jij dat jouw naam wel / niet wordt getoond op de VVZ '49 website of de tv in de kantine als je jarig bent? Je kunt dat zelf instellen in de voetbal.nl app.

  1. Als je profiel in de voetbal.nl app op 'Afgeschermd' staat dan zal je naam niet getoond worden op de website als je jarig bent.
  2. Wil je jouw verjaardag wel op de VVZ '49 site aangekondigd zien, dan moet je in de voetbal.nl app, je zichtbaarheid op 'Normaal' of 'Beperkt' zetten.

  Iedereen kan een account aanmaken (link) voor de KNVB apps, ook als je zelf niet voetbalt! Meer informatie over de zichtbaarheid in de KNVB apps.

  Als vrijwilliger kun je de Ledenadministratie ook verzoeken om je geboortedatum te verwijderen uit Sportlink, dan wordt je naam ook niet getoond op de website als je jarig bent.

  Dit kan niet voor leden van een team, omdat een geboortedatum dan verplicht is.

  Vragen? Mail de ledenadministratie@vvz49.nl.