• Veteranen blijven ongeslagen

   
   

  Het was een druilerige dag. De dag dat de Koninklijke HFC op bezoek kwam aan de Eemweg. En waar de Koningklijke maar nipt 11 man buiten de gemeente grenzen van Haarlem had weten mee te nemen, had uw aller VVZ Veteranen  maar liefst de keuze uit een spelersgroep met een viertal wissels. Uw verslaggever was vandaag niet aan de Eemweg te vinden,maar diende het clubbelang en fungeerde vandaag als vlagger bij het vlaggenschip, ergens onderaan eenLekdijk,op een koud en nat veld in Wijk bij Duurstede (4-1 winst).Geen uitgebreid verslag dus,maar wel de doelpuntenmakers van de 6-3 winstpartij tegen de Kon.HFC.

  Nieuwe aanwinst Danny van Hoeijen scoorde 2 keer,en de net zo  nieuwe aanwinst Gunther Buxtorff deed dat één maal. Victor Klaren, Martin Boer en zelfs Evert Postema scoorde ook ieder één doelpunt. Tussendoor scoorde Kon.HFC ook drie keer,maar mochten geen moment aanspraak maken op één of drie punten.

  Nog twee noemenswaardige feiten,voordat we het wanstaltige resultaat van het Nederlands Elftal met een goede slok proberen te vergeten??.Rob Immerzeel (één van de weinige toeschouwers) was vandaag zo fideel, om bij de gasten uit Haarlem de vlag te hanteren en scheidsrechter Roel was na wat lichamelijke strubbelingen gelukkig weer op het veld te vinden.

  Volgende week gaan wij weer proberen de A1 te verschalken. DRC is onze volgende tegenstander.