• Afgelopen zaterdag was het zover, de 1meidendag van dit seizoen. In de ochtend stond er nog een wedstrijd gepland voor de meiden van VVZ-SEC MO13 die helaas met 1-2 verloren werd. Maar niet getreurd. Ze staan vooralsnog 6in het klassement.

    Na de wedstrijd werden ze verwacht op VVZ en stond er een lekkere lunch voor hen klaar. Na weer op krachten te zijn gekomen en de potentiële nieuwe meiden arriveerden, gingen de 3 enthousiaste trainers met de meiden aan de slag. Er werden diverse oefeningen gedaan, gelachen en veel water en limonade gedronken tussendoor, aangezien de weergoden ons goed gestemd waren vandaag. Er werd geëindigd met een spannend partijtje waar de trainers ook aan deelnamen. En toen kwam de welverdiende rust met een ijsje. Tijdens deze rust werden de meiden nog verrast met een limited VVZ-SEC meiden handdoek! Al met al een geslaagde middag.

    Op zaterdag 18 mei wordt er nog een meidendag georganiseerd op de andere thuislocatie bij SEC. Dus voor de meiden die afgelopen zaterdag niet konden is er een herkansing. Schrijf je in via  jeugdcommissie@vvz49.nl of leden@vvsec.nl en ontvang na afloop ook z’n mooie handdoek!