• Veranderingen bij de jeugdcommissie

  Edwin van Galen heeft na 3 mooie jaren aangegeven per eind van het seizoen te willen terugtreden als coördinator bovenbouw (O13-O19) en Matthijs van den Berg gaat na 2 1/2 jaar stoppen als coördinator onderbouw (Kab-O12). We blijven Edwin en Matthijs gelukkig nog vaak tegenkomen op de club, maar dan als supporter van hun eigen kinderen.

  De jeugdcoordinatoren bij VVZ '49 houden zich primair bezig met het ontwikkelen en onderhouden van contacten met trainers, leiders en (ouders van) jeugdleden en met het informeren en het communiceren over de nevenactiviteiten naast het voetbal.

  We hebben Jan van der Meij bereid gevonden om Edwin op te volgen als coördinator bovenbouw (O13-O19). Jan is in het dagelijkse leven eigenaar van een cateringbedrijf (BtB). Zijn zoon Simeon speelt dit seizoen in O12-2.

  Joris Bouman is de opvolger van Mathijs als coördinator onderbouw (Kab-O12). Joris is mediaspecialist (online). Zijn zoon Julius speelt dit seizoen in O9-2.

  Edwin en Matthijs zullen zorgen voor een soepele overdracht. We zijn dankbaar dat  Edwin en Matthijs voor- en achter de schermen steeds klaar hebben gestaan om de jeugdleden en hun ouders met raad en raad bij te staan. Zonder vrijwilligers van het kaliber Edwin en Matthijs heeft het verenigingsgebeuren geen bestaansrecht. 
   
  Jan en Joris zijn vanaf heden aanspreekbaar in hun nieuwe rol. 
   
  We wensen Jan en Joris hierbij veel succes toe.
   
   
  De Jeugdcommissie