• Update van de Club van 100: de club zit niet stil, in tegendeel!

  11 dec 2020 Gijs Schaap
 • De club zit niet stil, in tegenstelling tot de competities. VVZ'49 is druk bezig de duurzaamheidsplannen uit te voeren. Denk hierbij aan zonnepanelen op het dak van de kleedkamers die écht kostenbesparingen gaan opleveren. Maar ook zal de veldverlichting worden voorzien van LED-verlichting.

  Naast deze verduurzamingslag, is er ook een start gemaakt met het pannaveldje voor de jeugd, waarvoor vorig jaar het succesvolle veilingdiner in Eetvilla Van den Brink werd georganiseerd door Robert van As, Antonio van den Hengel, Jochum de Jong en Rienk Vegter. Het zal een prachtige aanvulling worden op het complex voor de jeugd. 

  Ook worden naast het tweede veld dug-outs geplaatst. Een wens die de Club van 100 al langer koestert en waar al meerdere pogingen van zijn geweest om te realiseren. Dit keer wijzen alle nodige neuzen dezelfde kant op en gaat het er dan echt van komen. Deze dug-outs zullen worden gefinancierd door de Club van 100. Een mooie bijdrage waar de vereniging alleen maar plezier van zal hebben. Het bestuur van VVZ’49 bedankt de Club van 100 dan ook hartelijk voor dit initiatief.
  Verder zijn we met de Club van 100 bezig om de overkapping naast de entree van de kantine te herstellen in samenwerking met Wout van Logtestein. De gaten in dit dak moeten worden gerepareerd en wellicht is er nog meer herstelwerk nodig. Hiervoor zal binnenkort een afspraak ingepland worden om te kijken naar de mogelijkheden.

   

  Kortom: er gebeurt van alles aan de Eemweg en zodra we weer het complex mogen bezoeken, zal de club nog mooier zijn dan het al was.
   

  Hopelijk tot snel!