•  

  Hierbij een update over de laatste ontwikkelingen van onze geliefde club VVZ’49.

   

  De afgelopen tijd was het helaas erg stil rondom de club. Maar dit betekent niet dat de club stil zit. Integendeel.

   

  Duurzaamheid

  Er zijn diverse ontwikkelingen doorgevoerd op het complex. Er is een “duurzaamheidsslag" geslagen: Er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak van de kleedkamers en de veldverlichting op het hoofd- en trainingsveld is vervangen door led-verlichting. Ook in de kantine is alle verlichting vervangen door led-lapmen. Tenslotte ligt er nu naast veld 2 inmiddels een mooi kunstgras-pannaveldje voor de jeugd.

   

  Mooie initiatieven

  Ook zijn er door de Club van 100 initiatieven genomen om de club te helpen weer netjes voor de dag te komen, zodra er weer gevoetbald mag worden. Zo zijn er twee mooie dug-outs geplaatst langs veld 2, gefinancierd door de Club van 100. 

   

  'Mag het ietsje meer zijn'

  Vanavond vlak voor de algemene ledenvergadering van de vereniging, hebben we ook een mooie cheque mogen uitreiken aan de voorzitter van VVZ’49, Aart Bosman. Het bedrag op de cheque is het bedrag dat wij (jullie) hebben ingezameld met de ‘mag het ietsje meer zijn’-actie vlak voor de feestdagen van 2020. Het totale bedrag dat we hebben kunnen overmaken naar de club is € 2.500. We danken jullie hartelijk voor de gulle giften. Daar heeft de club in deze lastige tijden waarschijnlijk wel goede ideeën voor.

   

  Nogmaals dank voor uw steun en we hopen jullie snel weer te kunnen zien en spreken. Het liefst natuurlijk langs de lijn aan de Eemweg.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Namens de Club van 100

   

  Jochum de Jong (voorzitter)

  Bas van Doorn (penningmeester)

   

   

   

  Voorzitter Club van 100 reikt de cheque uit van € 2.500 uit aan voorzitter VVZ’49 Aart Bosman