• Trainingsschema 2020 - 2021 per 02/09/2020

  Beste Trainers en leiders van VVZ ’49,

  Het seizoen staat op het punt om weer te beginnen. De KNVB heeft de schema’s en indelingen bekend gemaakt. We weten met betrekking op Corona nog niet waar alles gaat eindigen. Vandaag proberen wij op VVZ ’49 de laatste vraagtekens op te lossen. Er zijn veel noodzakelijke maatregelen in verband met het Corona virus. Wij volgen de adviezen van de overheid, RIVM, GGD, KNVB en de regelgeving vanuit de gemeente Soest. Wij als bestuur hebben zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de veiligheid van onze vrijwilligers. Het is een rare tijd en wij hopen dan ook, dat wij hier samen uit kunnen komen. Hou de site en uw mail in de gaten, wij zullen deze week alle Corona protocollen verspreiden. Voor de teams die hebben doorgetraind in de zomer of in het begin van Corona, die zijn al redelijk gewend aan alle voorschriften.

  Bijgevoegd het trainingsschema dat van start gaat per 17-08-2020 met een aantal kleine wijzigingen in het begin:

  • Trainingsveld 6C en 6D (Deel trainingsveld ter hoogte van de kleedkamers) blijft gesloten tot en met 24 augustus (verzoek vanuit de gemeente). Trainingen die op deze delen plaats vinden, dienen nu te verhuizen naar veld 2 of veld 3.
  • Maandagavond trainingen hoofdveld vanaf 20:30 tot en met 7 september, zullen plaats vinden op veld 2 of 3. Hierna stopt de selectie met 3 keer per week trainen en gaat het schema volledig in. (Geldt voor O17-2 en het zesde)

  Mocht u nog vragen of toevoegingen hebben op dit schema, neem dan contact op met Piet Hoogendoorn en Gijs Schaap via de emailadressen piethoogendoorn70@gmail.com en sheepy@kpnmail.nl

  Regelgeving vanuit Algemene ledenvergadering VVZ ’49 voor trainingsschema.
  • Waar mogelijk moeten alle teams minimaal 1 maal op het kunstgras kunnen trainen.
  • Voorrang positie senioren eerste en tweede elftal, deze trainen twee keer kunstgras.
  • Voorrang positie jeugd is O19-1 en O17-1, deze trainen twee keer kunstgras.

  Wij wensen u een mooi seizoen toe.