• Uitnodiging voor alle jeugdtrainers VVZ '49

   

  Vrijwilligers zijn onmisbaar voor elke vereniging. Net als bij de meeste verenigingen staan ook bij VVZ ’49 bij de (jeugd)elftallen vaak welwillende vaders op het trainingsveld een training te geven of langs de lijn de spelers aan te moedigen.

  Veelal zonder de benodigde trainersopleiding, zonder enige bevoegde kennis van het voetbalvak en dus zonder de broodnodige handvatten. Handvatten om het spelplezier te bevorderen, om samen te ontwikkelen, om samen tot resultaten te komen. Handvatten die zij wel aangereikt zouden willen krijgen, want deze groep vrijwilligers is onmisbaar voor het voetbalteam en de vereniging.

  Daarnaast zijn er binnen de vereniging ook de voetbaltrainers die wel het ‘certificaat voetbaltrainer’ in huis hebben en gediplomeerd langs de lijn staan maar die graag op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen in voetballand.
  Daarom organiseren wij voor alle jeugdtrainers van de club een bijeenkomst onder het motto "train de trainers" op vrijdag 2 november a.s. van 19.00 - 21.00 uur op het hoofdveld van ons sportpark aan de Eemweg.

  Tijdens deze bijeenkomst zullen de hoofdtrainer John van Loen en assistenttariner Alemdar Kurt met een aantal jeugdtrainers de nodige handvatten aanreiken waar de jeugdtrainers en spelers hun voordeel mee kunnen doen tijdens de trainingen van hun eigen team. Met name zullen de pass- en trapoefeningen, positiespelen overgaand in partijspelen deze avond op het veld aan de orde komen. Als proefklas zullen deze avond de spelers van het J O 15-2 team de training ondergaan.

  Na afloop van de activiteiten op het veld staat er voor de aanwezigen een heerlijke Indonesische maaltijd gereed die door de teammanger van VVZ '49 1 Wout Posthuma is gekookt en onder het genot hiervan is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen over de training en zal uitleg hierover worden gegeven door John van Loen.

  Deelname aan de clinic is geheel gratis.

  Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 30 oktober a.s. via piethoogendoorn70@gmail.com of 06-11723906.

   

  Deze avond wil je beslist niet missen!!!!!!

  Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:


  19.00 - 19.05 uur Opening bijeenkomst
  19.05 - 19.15 uur Toelichting op de te geven training door John van Loen
  19.15 - 20.00 uur Training op het veld o.l.v. de trainers
  20.00 - 21.00 uur Lekkere hap en uitleg over de gegeven training door John van Loen
  21.00 uur Einde bijeenkomst

   

  Piet Hoogendoorn
  TJC