• Bij de uitreiking van prijzen voor de grote clubactie op 8 december j.l. is VVZ 49' JO10-4 2e geworden bij de teams. De jongens hadden samen zoveel loten verkocht dat ze daarmee een mooie prijs hebben gewonnen. Het uitje werd uiteindelijk klimmen in het klimbos. Het klimbos is in de winter gesloten waardoor dit uitje zaterdag 18 mei plaatsvond met prachtig weer.

  Teamuitje 10-4 met dank aan De Soester Duinen 1

  Op 8 december vieren de teamgenoten hun gewonnen prijs.

  Geen wedstrijd wel samen op pad

  Geen wedstrijd dus rustig de dag beginnen afgesproken om 13.00 uur bij het klimbos aanwezig te zijn. Na de instructie en bijna 3 uur enthousiast klimmen in nagenoeg droog weer sloeg het weer om en was het ook een mooi signaal om af te ronden. Maar de dag was nog niet klaar!

  Teamuitje 10-4 met dank aan De Soester Duinen

  Klaar om samen de boomtoppen te bestormen.

   

  Lekker eten bij de Soester Duinen

  Vanuit het klimbos reden we met spelers, ouders en broertjes en zusjes naar (VVZ'49 sponsor) Restaurant De Soester Duinen waar eigenaars Thijs en Esther Duindam het team+ouders uitgenodigd hadden om gezellig met zijn allen een hapje te komen eten. Voor de kinderen was er een heerlijk bordje friet met snacks en de ouders werden getrakteerd op o.a. een heerlijke Kipsaté. Namens het gehele team en ouders een pluim voor dit meer dan gulle gebaar!

  Teambuilding zorgt voor strijdlust in derby tegen So Soest

  Op zaterdag 25 mei speelde VVZ '49 JO10-4 hun laatste wedstrijd van dit competitiejaar in een derby tegen de 10-4 van SO Soest. De spelers hebben de laatste speelronde geweldige vorm laten zien en ze wonnen dan ook deze laatste wedstrijd met maar liefst 10 - 3 van de dorpsgenoot.

  Teamuitje 10-4 met dank aan De Soester Duinen 2

  Winst vieren op SO Soest na een mooi en succesvol seizoen.