• VVZ'49 4 WEET WEER WAT WINNEN IS NA ZWAAR BEVOCHTEN ZEGE OP COBU BOYS.

  Vandaag mochten de groen witte leeuwen aantreden tegen het altijd stugge Cobu Boys. Het verschil op de ranglijst was er niet. Allebei 8 gespeeld en 8 punten, een echt 6 punten duel dus.

  VVZ begon sterk aan de wedstrijd, alleen zette dat niet door in echte grote kansen. De eerste kans van Cobu Boys liet het net wel gelijk bollen na matig verdedigen van VVZ 0-1... Maar nog geen minuut later maakte Joopie de gelijkmaker na een goede actie van Jordy. Maar niet heel veel later kreeg Cobu Boys een corner die de nummer 5 (die niet groter was dan 1 meter 12) vrij kon inkoppen. Gelukkig konden wij, omdat Cobu Boys geen grensrechter had, net voor de rust de verdiende 2-2 maken. Het was daarna gelijk rust.

  Na in de rust het een en andere tactisch omgezet te hebben begon VVZ als een wervelwind. Toen Jordy de bal had op een metertje of 20 twijfelde hij niet, De bal was laag en hard en daar had de keeper geen antwoord op. De bal ging onder hem door de goal in 3-2 voor VVZ. Maar heel lang konden wij niet genieten van de voorsprong, na een indraaide vrije trap werd er wederom dramatisch verdedigen en schoot Cobu Boys de 3-3 binnen. Na de 3-3 kon de wedstrijd alle kanten op. Veel kansen over en weer, maar na een wereld actie van Lars Halie, die opstoomde en Joop in stelling bracht, was het dan toch VVZ die aan het langste eind trok, al waren de laatste 5 tot 10 minuten erg hectisch maar tot grote kansen leiden het niet.

  Al met al een draak van een wedstrijd van onze kant, maar op dit moment zijn de 3 punten het aller belangrijkste.

  Man of the Match: Joop

  Tot volgende week en een fijn weekend