• sv VVZ ‘49 haalt ruim 20.000 euro op Grote Club Actie

  16 nov 2023 Gijs Schaap
 • Sinds maandagnacht kan er geen lot meer gekocht worden en zijn de eindstanden bekend bij de ruim 5.600 clubs/verenigingen die dit jaar zoveel mogelijk loten hebben verkocht. 

  Bij VVZ was het streven om het prachtige bedrag van 10.000 euro op te halen met als Goede Doel de herbouw van de tribune die paar jaar geleden is gekocht van Zeeburgia. Vier weken geleden konden wij al van de daken schreeuwen dat wij in top 40 van Nederland stonden met een tussenstand van ongeveer 10.000 euro en nu? 

  Nu is de totale opbrengst zelfs ruim 20.000 euro geworden en is het streefbedrag dus gewoon verdubbeld! Gigantisch natuurlijk en hier zijn wij ontzettend blij mee; meer dan 100 Superloten en in totaal 8.588 loten die verkocht zijn. 

  Wij zijn de Jeugd Activiteiten Commissie ontzettend dankbaar voor de organisatie, tevens alle verkopers en natuurlijk de kopers. 

  Wij komen hier in later stadium nog op terug, maar wij wilden de einduitslag wel alvast meedelen aan iedereen, want daar zijn wij als VVZ ontzettend trots op!