• Bij deze wil de sponsorcommissie en het bestuur van VVZ ‘49 iedereen bedanken voor hun stem op onze vereniging voor de Rabo ClubSupport.

    Alle leden van de Rabobank Amersfoort-Eemland konden afgelopen periode hun 3 stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen in Soest en omstreken. Per lid mocht je 1 stem op 1 vereniging uitbrengen en dat leverde voor onze club in totaal 1.607,59 euro op.

    Dit schitterende bedrag (ongeveer 200 euro meer dan vorig jaar) is aangevraagd als bijdrage voor de herbouw van de tribune waarvoor in totaal 80.000 euro bij elkaar gehaald moet worden en VVZ nu al ruim over de helft zit. Hopelijk kan de club in de feestweek van 1 april 2024 vanwege het 75 jarig jubileum aankondigen dat zij het bedrag compleet bij elkaar hebben gespaard.

    In november wordt gestart met de verkoop van de 200 tribunestoelen, waar iedereen die VVZ een warm hart toe draagt voor 100 euro een naamplaatje op zijn/haar stoel kan kopen.

    Nogmaals dank voor alle stemmen en natuurlijk ook grote dank aan onze huisbankier Rabobank Amersfoort Eemland voor deze bijdrage.

    *Op de foto neemt penningmeester Antonio vd Hengel de cheque in ontvangst tijdens de ledenavond in de Flint te Amersfoort.