• Succesvolle sponsorborrel met FC Utrecht iconen Frans van Seumeren en Gert Kruys.

  1 jun 2023 Jos Frolich
 •  

  VVZ'49 organiseerde op vrijdag 12 mei een succesvolle sponsorborrel. Het evenement bracht de sponsoren en prominente gasten samen om de samenwerking tussen VVZ'49 en FC Utrecht te versterken. De avond kende enkele hoogtepunten, waaronder de toezegging van Frans van Seumeren/FC Utrecht om het jeugdplan van VVZ'49 vijf jaar lang te sponsoren.

  De sponsorborrel, gehouden in de sfeervolle kantine van VVZ'49, bood sponsoren de unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Frans van Seumeren, de voorzitter van FC Utrecht, Gert Kruys, voormalig trainer van FC Utrecht, en Robbert Meeder, de presentator van 'Langs de Lijn'.

  Het evenement begon met een uiteenzetting van het jeugdplan VVZ’49 door Edwin van de Rafelaar met aansluitend mooie verhalen en anekdotes van de speciale gasten. Frans van Seumeren sprak zijn waardering uit voor VVZ'49 en kondigde aan dat FC Utrecht het jeugdplan van de vereniging vijf jaar lang zal sponsoren. Deze toezegging benadrukt de sterke samenwerking tussen beide clubs en de inzet voor de ontwikkeling van jeugdvoetbal.

  Gert Kruys deelde zijn ervaringen als oud-trainer van FC Utrecht en benadrukte het belang van lokale verenigingen zoals VVZ'49 in het voetballandschap. Robbert Meeder, bekend van zijn werk als presentator van 'Langs de Lijn', leidde de middag en avond op enthousiaste wijze en zorgde voor een levendige interactie met het publiek. Met als afsluiter de uitreiking van de certificaten door Edwin van de Rafelaar met als assistent Gert Kruys en Frans van Seumeren. Certificaten zijn een bevestiging voor de sponsoren die het jeugdplan ondersteunen.

  Na de inspirerende toespraken en discussies konden de aanwezigen genieten van een informele en gezellige borrel. De sponsorborrel bood sponsoren en gasten de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en nieuwe connecties te maken.

  Ook kon men op het hoofdveld zien wat het eerste resultaat is van het Jeugdplan, 100 enthousiaste voetballertjes waren hun techniek aan het bijschaven met ondersteuning van de trainers die zich hebben verbonden aan de FC Utrecht clinic.

  VVZ'49 bedankt alle sponsoren en gasten die hebben bijgedragen aan het succes van de sponsorborrel. De vereniging kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met FC Utrecht en blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van jeugdspelers.

  Voor meer informatie over VVZ'49 kunt u contact opnemen via sponsoring.vvz49@gmail.com