• Voor het seizoen 2020/2021 heeft VVZ’49 (noodgedwongen) de staf op 2 plaatsen gewijzigd.

  Allereerst het tweede elftal . Hier zijn geen wijzigingen. John de Graaf blijft trainer en wordt wederom geassisteerd door Frank Smit en Hans Eernstman als leiders en Marcel Luijck als assistent-scheidsrechter. VVZ’49 2 zal net als het afgebroken vorige seizoen uitkomen in de reserve 2e klasse.

  Het vlaggenschip van VVZ’49 komt wederom weer uit in de 3e klasse. Vorig seizoen beëindigde VVZ’49 de eerste twee periodes in de middenmoot, maar was voornemens om in de derde periode het ware gezicht te laten zien. Het Coronavirus deed het seizoen echter vroegtijdig beëindigen.

  John van Loen blijft ook komend seizoen de hoofdverantwoordelijke en verwelkomt een 6 tal nieuwe spelers (zie eerder bericht). Alemdar Kurt blijft zijn assistent en Wout Posthuma en Ton Rossenberg blijven zijn teammanager en materiaalman. De keeperstrainer wordt wel vervangen. Robert Hagen heeft door zijn drukke baan geen tijd meer om de keepers “onder handen” te nemen en wordt vervangen door Good Old Mark Brouwer. Mark heeft zelf aan de Eemweg nog onder de lat gestaan en is voor vele dus geen onbekende. Waar Pepijn Majoor vorig seizoen nog de getergde voetballichamen mocht “oppeppen”, is voor dit seizoen een nieuw talent aan dit firmament aangetrokken. Pepijn gaat zijn kneedkunsten aan Hees toevertrouwen, en dus mag de door blessures gestopte voetballer Kevin Schimmel zijn opleiding tot fysiotherapeut in de praktijk mag brengen op de gekrenkte lichamen van zijn oud teammaatjes.En last but not least de pispaal volgens vele tegenstanders. Teus Verwoerd zal ook dit seizoen vol overgave de scheidsrechters assisteren.

  Staf selectie VVZ’49 seizoen 2020/2021:

  Trainer/coach 1e : John van Loen

  Assistent trainer 1e : Alemdar Kurt

  Keeperstrainer 1e en 2e : Mark Brouwer

  Teammanager 1e  : Wout Posthuma

  Materiaalman 1e : Ton van Rossenberg

  Verzorger 1e : Kevin Schimmel

  Assistent scheidsrechter 1e : Teus Verwoerd

  -------------------------------------------------

  Trainer/coach 2e : John de Graaf

  Leider 2e : Hans Eernstman

  Leider 2e : Frank Smit

  Assistent scheidsrechter 2e : Marcel Luijck

  Wij wensen het 1e en 2e veel succes, en de “nieuwelingen in hun functie”, Mark Brouwer en Kevin Schimmel, veel plezier toe.