• VVZ '49 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Sebastiaan Kolff. Kolff is 7 jaar een vaste waarde geweest bij de hoofdklasser DFS. Hiervoor Speelde Kolff bij Kozakken Boys, FC Lienden en in de jeugd bij FC Utrecht. Het laatste seizoen speelde Sebastiaan bij GRC 14. De favoriete positie van Sebastiaan is de nummer 10 positie en hij is bekend om zijn mooie steekpasses op de spits. De TC van VVZ '49 denkt dat wij veel plezier van Sebastiaan gaan krijgen en wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

  Selectie VVZ '49 2018-2019

  Een andere aanwinst bij de selectie bij VVZ '49 is Fabian van Netten. Fabian is een jeugdspeler van VVZ '49 die een paar jaar bij S.O. Soest gespeeld heeft maar nu weer terug komt op het oude nest. Fabian komt onze verdediging versterken en ook Fabian wensen wij veel succes bij zijn oude nieuwe club.

  Selectie VVZ '49 2018-2019 1

   

  Ook Bjorn Frolich heeft te kennen gegeven dat hij volgend jaar weer op Sportpark Zonnegloren te bewonderen zal zijn. Bjorn wil via het 3e elftal fit worden om dan mogelijk weer aan te sluiten bij het 1e.

  Kai Janmaat is de aanwinst voor de selectie die ook 2 jaartjes is weggeweest maar weer terugkeert op Sportpark Zonnegloren. Kai is een middenvelder die ook zijn waarde voor de selectie heeft en wij zijn blij dat Kai weer teruggekeerd is bij VVZ '49 en wensen hem veel succes.

  De voorlopige selectie van VVZ '49 ziet er als volgt uit:

  Jelle Bade, Joey van de Bedem, Kyliam Boers, Steyn Boers, Bjorn Bosman, Dave Goethals, Ruben de Goede, Martijn Hilhorst, Peter Hoofd, Uzir Ilbay, Kai Janmaat, Sebastiaan Kolff, Saddy de Koning, Cas Lunter, Tim Luijk, Fabian van Netten, Yakub Ozkul, Hidde Reitsma, Robert-Jan Schouten, Jordy Schimmel, Kevin Schimmel, Thijmen Volmer, Max Wolfsen.

  De jeugdspelers van de VVZ '49 Academy die van uit de JO-19 overkomen naar de selectie zijn: Jesse van As,  Rob van den Deijssel, Floris de Boer, Tijn Cosijnse, Laurens Eernstman, Tijs Hanraads, Stef Herder, Rob ter Huurne, Tom Rosenberg, Daan van Scharrenburg, Matthijs Smit.

  De staf ziet er als volgt uit:

  John van Loen (hoofdtrainer), Alemdar Kurt (assistent trainer), Robert Hagen (keeperstrainer), Wout Posthuma (elftalleider 1e elftal) John de Graaf (trainer/coach 2e elftal), Teus Verwoerd jr (grensrechter 1e elftal), Pepijn Majoor (masseur), Thijs Volmer (assistent-trainer), Ton Rossenberg (materiaalman 1e elftal).

  De TC is nog bezig met een aantal versterkingen waaronder een keeper die het de huidige keepers moeilijk moet gaan maken en die de strijd aan moet gaan om een plekje onder de lat. Zodra deze versterkingen definitief bekend zijn zullen wij hun presenteren op deze website.