• Selectie start 2e seizoenshelft met wijziging in kader

  17 jan 2023 Gijs Schaap
 • Sinds dinsdag 3 januari is onze selectie weer aan de slag gegaan om zich voor te bereiden op de spannende 2e seizoenshelft. 

  Ons 1e elftal zal de ingezette weg moeten vervolgen en voldoende punten zien te halen om zich te handhaven in het linkerrijtje van de 4e klasse. Iedereen heeft er weer zin in en het enthousiasme spatte er alweer vanaf afgelopen week. 

  Onze hoofdtrainer Alemdar Kurt is weer terug van vakantie en voordat hij bij aanvang winterstop vertrok zijn er zeer positieve evaluatie gesprekken geweest. Natuurlijk paar kleine verbeterpunten als kersverse hoofdtrainer, maar hij heeft een ruime voldoende gescoord in deze 1e seizoenshelft en gaat met veel plezier verder. Alemdar zal met dit rapportcijfer logischerwijs ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn bij sv VVZ ‘49. 

  Wie helaas niet verder gaat na deze winterstop is onze trainer van het 2e elftal Teus Verwoerd. Afgelopen seizoen en ook dit seizoen  hebben we te maken met een smalle selectie vanwege blessures, waardoor het voor Teus lastig was om te werken aan een vast 2e elftal. Vorig jaar veranderde dat na de winterstop door het opheffen van de O19-2, maar voor dit seizoen zal het toch elke week aan verandering onderhevig zijn en traint de selectie op dinsdag als 1 groep. Dit heeft Teus doen besluiten om helaas te stoppen als trainer van het 2e elftal. 

  Bestuur en TC betreuren dit uiteraard, maar Teus heeft aangegeven zeker betrokken te willen blijven bij de club en er zijn verder geen hard feelings of iets. 

  Bij deze willen wij Teus enorm bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid. Hij gaat half jaar nadenken over zijn toekomst als trainer. Hopelijk pakt hij een leuke klus bij onze jeugd op in het nieuwe seizoen. 

  Gijs Schaap zal de nieuwe hoofdverantwoordelijke worden van het 2e elftal. Samen met de andere assistent trainer van ons 1e elftal, Marcel Hanraads, zullen ze het oppakken, maar Gijs zal op zaterdag de coaching gaan verzorgen. 

  Bestuur en TC zijn zeer blij dat het op deze manier ingevuld gaat worden, want zij kennen de groep natuurlijk al goed en kunnen ervoor zorgen dat de lijntjes kort blijven en we op de ingeslagen weg verder zullen gaan. 

  Wij wensen iedereen van de selectie dan ook veel plezier en succes na deze winterstop. 

   

  Groeten namens bestuur sv VVZ’49