Wasmeer JO12-1 – VVZ ’49 JO12-1 Blaffen is geen bijten.
24 september 2017
VVZ’49-TOV 0-5 (0-0)
30 september 2017
Toon alles

Scorebord van streek na bezoek JO9-2

Na drie makkelijke bekerzeges stond dan eindelijk het eerste competitieduel op het menu in een derby bij SEC. Omdat SEC JO9-2 niet aan het bekertoernooi had deelgenomen had coach Edwin geen analyses ontvangen van onze scouts. Onbevangen reisde VVZ dan ook af naar de Bosstraat.

Al snel bleek dat SEC met een geheel nieuwe team aan zijn allereerste wedstrijd ooit was begonnen en dit debutantenbal was dan ook geen partij voor de geoliede aanvalsmachine van VVZ. Een minutieus verslag van de wedstrijd zou een lang saai repeterend verhaal opleveren dus we beperken ons tot de hoogtepunten.

Allereerst de pechvogel van de week. In de eerste wedstrijden nog wat afwachtend begint Julian zijn draai te vinden en kleunde er in de duels lekker in maar moest dat bekopen met een vroege aftocht met de afdruk van een paar noppen in zijn knie als souvenir.

Kaan ontpopt zich steeds meer als stofzuiger op het middenveld door bal op bal te veroveren en probeert dan met een subtiele steekpass een spits vrij voor de keeper te zetten.

Voor een ausputzer als Lasse was deze wedstrijd eigenlijk een vrije dag; zelfs als keeper kon hij mee oplopen tot de middenlijn zonder dat de nul op het scorebord in gevaar kwam.

Roan is de kilometervreter van het stel met zijn enorme rushes van achteren naar voren en bekroonde dit door de bal prachtig in de kruising te schieten.

De haka hebben we nog niet gezien van onze van 50% IJslandse makelij schaduwspits Anton  terwijl daar alle reden toe was met twee fraaie treffers achter zijn naam.

Goaltjesdief Mike had er voor de rust al zeven treffers op rij in liggen zodat we in de pauze afspraken dat hij zich in de 2e helft ging concentreren op de pass. En dat deed hij uitstekend met de mooiste voorzet in de laatste minuut. Mirac controleerde de bal en schoof heel beheerst en geplaatst de bal onder de keeper door zodat zijn allereerste goal een feit was. Proficiat kerel!

Tja, en hoeveel was het uiteindelijk geworden. Het scorebord was er tureluurs van geworden zodat de tellingen langs de lijn varieerden van 16, 17 en 18 maar omdat het er allemaal niet toe doet hebben we het maar op 16-0 gehouden. Na drie uitwedstrijden op rij speelt de JO9-2 aanstaande zaterdag weer thuis en hopelijk treffen we dan wat meer weerstand.