•  

  Meidendag op 30 maart 2019

  De voetbalverenigingen VVZ ’49 en SEC werken samen op het gebied van meidenvoetbal. Onder een gemeenschappelijke naam wordt met ingang van het seizoen 2018/’19 deelgenomen aan de competitie.

  Het eerste team dat onder de samenwerking aan de competitie deelneemt, is ST VVZ '49/SEC MO13-1. Ze voetballen in een speciaal voor de samenwerking uitgezocht meidentenue, uiteraard in de kleuren groen en wit! MO13-1 traint twee keer per week, op dinsdagavond bij VVZ '49 en op donderdagavond bij SEC. In de eerste helft van het seizoen werden de thuiswedstrijden bij SEC gespeeld en in de tweede helft van het seizoen vinden de thuiswedstrijden plaats bij VVZ '49.

  Een overzicht van de activiteiten van VVZ-SEC MO13 in de eerste seizoenhelft vindt je hier:


  http://vvsec.nl/vvz-sec-mo13-eindelijk-aan-tweede-seizoenshelft-begonnen/ of

  https://www.vvz49.nl/st-vvz-sec-mo13-1-eindelijk-aan-tweede-seizoenshelft-begonnen/

   

  Met deze samenwerking streven de beide verenigingen naar een gezamenlijke en leuke meidenvoetbalafdeling waarin VOETBAL EN PLEZIER centraal staan.

  Om kennis te kunnen maken met deze leuke meidenafdeling, wordt er op zaterdag 30 maart 2019, van 13.00 uur tot 15.00 uur een meidendag georganiseerd.

  Tijdens deze dag is het mogelijk om aan verschillende voetbalspellen en -oefeningen deel te nemen. Deze spellen en oefeningen zijn zowel voor meiden die al voetballen als voor meiden die nog nooit hebben gevoetbald. Ook aan de ouders die willen kijken, zal worden gedacht. De meidendag zal plaatsvinden op Sportpark Zonnegloren van VVZ’49 aan de Eemweg in Soest.

  Indien je alleen langs wilt komen om informatie te krijgen over deze meidenafdeling is dat natuurlijk ook helemaal prima.

   

  Meld je nu snel aan via jeugdcommissie@vvz49.nl of leden@vvsec.nl

   

  Tot 30 maart!!!