• Saddy de Koning blijft nog 1 jaar bij VVZ '49 

    Saddy de Koning heeft vandaag laten weten definitief zijn carrière af te sluiten bij VVZ '49. De Koning twijfelde lang of hij er nog een jaar op het hoogste niveau zou blijven acteren.

    John van Loen had in een persoonlijk gesprek met Saddy aangegeven dat hij volgend seizoen Saddy echt nog nodig had. De scherpschutter van VVZ '49 heeft dit seizoen de teller al op 18 doelpunten staan en is van plan om dit aantal in de nacompetitie nog te verhogen.  Ook volgend seizoen verwachten weer een groot aantal doelpunten waarbij we de lat op 20+ leggen. Daarna zal Saddy samen met zijn maatje Hidde Reitsma definitief met selectievoetbal stoppen.

    Saddy de Koning en Hidde Reitsma blijven nog 1 jaar VVZ '49 trouw

    Hidde Reitsma had eerder deze week al aangegeven nog een jaartje bij het 1e elftal te blijven. Dit na de vraag om (misschien) in een iets andere rol dan we gewend zijn van Hidde toch van waarde te blijven voor VVZ '49. Hidde (als echte clubman) heeft hier direct mee ingestemd. Hulde !

    De TC is erg verheugd deze beide mannen nog een jaartje te kunnen te binden aan Sportpark Zonnegloren. De TC is nog bezig met een aantal versterkingen waaronder een goede keeper. De komende 2 weken zal dit duidelijk moeten worden. Wij houden u via deze website op de hoogte.