• Ruben de Goede is ondertussen 45 jaar, bijna 20 jaar getrouwd met Sytha, 2 kinderen, een dochter Fenna van 15 (speelt in de O17 bij SO Soest) en een zoon van 13 die in de onder 13-1 van VVZ'49 speelt, waarvan Ruben nu trainer is.

    Ruben is in het bezit van TC3 en hij blijft volgende seizoen ook bij dit team en dat wordt dan dus de O14-1.
    Voorop bij Ruben staat dat de jongens met plezier bij VVZ'49 trainen en voetballen. Zijn ambitie met het team voor volgend seizoen is tweeledig. “Het is altijd de ambitie de spelers individueel een stapje verder te ontwikkelen als voetballer (ieder met z’n eigen kwaliteiten en verbeterpunten). Daarnaast ook de ambitie om de samenwerking per linie te verbeteren (waarmee we ook als team beter samenwerken). Dit jaar speelden de jongens voor het eerst op een groot veld, dus dan gaat het ook om gewenning, taken in je positie en de basis (buitenspel/ingooien/afstanden/omschakeling)
    Volgend jaar proberen we dat uit te bouwen naar het samenwerken per linie en in de jaren daarop gaan de jongens dan langzaam richting het teamtactische (samenwerking tussen de linies / spelsystemen).” aldus een enthousiaste Ruben die altijd met veel plezier zijn team traint.

    Voor de langere termijn twijfelt Ruben nog wat te doen. “Ik zou graag TC2 gaan halen, maar het is ook best druk met werk en ik wil de dingen goed doen of anders niet.”

    Daar zal hij in de loop van volgend seizoen een keuze in gaan maken en VVZ'49 hoopt natuurlijk dat wij hem daarbij kunnen helpen en hem nog vele jaren aan de Eemweg als trainer kunnen zien, misschien zelfs als hoofdtrainer.