• Rodney van Klooster en Danny Meerding maken overgang naar VVZ ‘49

  De kans is aanwezig dat VVZ ’49 dit seizoen gaat promoveren naar de 2e klasse, dus er moeten een paar versterkingen komen voor het keurkorps van de Groen-Witten.

  Rodney van Klooster is de spits die volgend jaar de doelpunten moet gaan maken voor onze club. Het zou helemaal mooi zijn als dit samen met Saddy de Koning zou zijn, maar of Saddy fit blijft moeten we nog even afwachten want Good Old Sad wordt toch al een jaartje ouder.

  Rodney speelt dit seizoen bij Delta Sport en VVZ ’49 heeft hem hier kunnen losweken. Eindelijk is het zover dat de 27 jarige oud DOSC speler de overstap maakt naar VVZ ’49. Nadat we al 3 jaar gesprekken met hem gevoerd hebben is de tijd nu rijp voor Rodney nadat hij een ook gesprek met onze trainer John van Loen heeft gehad.

  Ook een oude bekende komt terug bij VVZ ’49. Danny Meerding is zijn naam. Vorig seizoen maakte deze VVZ jeugdspeler de overstap naar SEC, maar Danny heeft voor volgend seizoen gelukkig weer gekozen voor zijn oude cluppie. Danny is een verdediger, dus hier worden we ook weer een stukje sterker.

  VVZ ’49 wenst bovenstaande spelers veel succes en een mooi seizoen met vooral veel plezier.

  Naast Danny en Rodney is VVZ ’49 nog op zoek naar een centrum verdediger om ook deze posities in de 2e klasse aan te kunnen.
  Verder hopen wij deze week nog meer transfer nieuws te melden want er gaan een groot aantal jongens ons verlaten in verband met studie.

  Voor meer info:
  Aart Bosman, 06-200 94 700