•  

  Het mooie resultaat van € 1.188,06 behaalt met de Rabo Club support actie was weer een extra zetje de goede kant op. De aanleg van de zo graag gewilde Voetbalkooi kan van start gaan.

  Het bestuur en de, door het bestuur, ingestelde commissie lieten er daarom ook geen gras over groeien en gaven dinsdag 10 november gelijk het startschot voor de aanleg.

  Nadat er eerst eind vorig jaar een mooi bedrag opgehaald was met het Charity-diner bij eetvilla van den Brink, er in de tussentijd diverse sponsors hun medewerking verleenden en ook de Rabobank actie een mooi resultaat gaf, kan volgende week de spa letterlijk en figuurlijk de grond in.

  Tussen de kleedkamers en veld 2 zal een veldje gerealiseerd worden door de firma Top grass uit Sint Oedenrode in samenwerking met de firma van Doorn. Een beproefde combinatie die in de zomer nog  de nieuwe kunstgrasvelden bij onder andere de MHC Soest, SEC en SO Soest aan de Bosstraat hebben aangelegd.

  Het wordt een veld van 9 bij 18 meter, zoals Top Grass al eens eerder heeft aangelegd bij RKSV Erp.

  Tegelijk met het ombouwen van de verlichting van het trainingsveld naar LED-verlichting zal er ook een extra armatuur geplaatst worden die het pannaveld gaat verlichten, zodat ook er ook in de avonduren gebruik gemaakt kan worden van het veld.

  Op de foto’s ziet u de complete ploeg die dinsdag het startschot kon geven, een foto van de voetbalkooi in Erp en de tekening geeft weer hoe alles er zo meteen uit komt te zien.

  Uiteraard komen er reclameborden in de voetbalkooi te hangen. Er zijn nog een paar plekken vacant, dus mocht u met uw bedrijf interesse hebben, dan kunt u zich melden bij Antonio van de Hengel via de mail administratie@vvz49.nl


  Henk van der Pol

   

  Klik hier voor voorbeeld RKSV Erp.

  Klik hier voor de bouwtekening