• Van 5 oktober tot 25 oktober 2020 kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ben je lid van de Rabobank Amersfoort Eemland? Dan kun je op VVZ '49 stemmen vanaf 5 oktober. De opbrengst gebruiken wij voor de bouw van ons Panna veldje en de dug-outs op veld 2 en 3. 

  Wat is de Rabobank ClubSupport? 
  Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Amersfoort, Soest, Baarn, Eemnes, Hoevelaken en Leusden. Met Rabobank ClubSupport heeft elk lid van de Rabobank invloed op de verdeling van de sponsor- en donatiegelden van de Rabobank Amersfoort Eemland. Ben je lid van Rabobank Amersfoort Eemland dan kun je van  5 tot 25 oktober stemmen op je favoriete verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting om hun doel te realiseren.

  Hoe kun je stemmen?
  Door in te loggen in de Raob-app of op de website van de Rabobank. Ga dan naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. (Dit kan dus pas vanaf 5 oktober)

  Hoe werkt het?
  De waarde van een stem is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Deze kan dus na 25 oktober worden bepaald. Dit doet de Rabobank door het totaal beschikbare bedrag  te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Verenigingen en stichtingen ontvangen de waarde van een stem maal het aantal uitgebrachte stemmen. 

  De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaat VVZ '49 gebruiken voor de bouw van ons Panna veldje en de dug-outs op veld 2 en 3.

  Mogen wij op je stem rekenen?