•  

  We zijn heel blij met de opbrengst van de grote clubactie. Het is geweldig om te zien dat onze jeugdleden zich niet hebben laten afschrikken door de beperkingen vanwege het coronavirus. Er is een bedrag opgehaald van € 2.961,80, dat is 15% meer dan vorig jaar!

  Afgelopen zaterdag 12 december hebben we - tijdens het vier tegen vier boarding toernooi - de teamprijzen uitgereikt. De JO10-1 heeft de meeste loten verkocht en gaat met het hele team naar de voetbalfabriek in Almere. De teams JO8-3 en de JO9-1 krijgen als prijs een clinic van onze hoofdtrainer John van Loen. De laatste, maar zeker niet de minste prijs, gaat naar de JO19-2. Dit team gaat bowlen in Overhees.

  De  14 best verkopende jeugdleden zijn naar voren geroepen en hebben naast een wel verdiend applaus ook een kleine attentie ontvangen . Mees van Straten, Stijn Klaassen, Willem Zoetemelk hebben de meeste loten verkocht.  Floris van Rijn, Elias Bos, Daan van den Berg, Vasco Wessels, Mitchell Vermeulen, Tijs Soet, Job Riga, Mats Peters, Gijs van Hal, Niels van Noppen en Oliver Sterk zijn de andere jeugdleden die ieder meer dan 20 loten hebben verkocht.  

  Met deze opbrengst kunnen we weer mooie jeugdactiviteiten realiseren. Een volgend evenement voor de jongste en oudste jeugd zoals bijvoorbeeld een evenement als een vier tegen vier boardingtoernooi staat hoog op het lijstje.  Wordt vervolgd…..

  Heel erg bedankt voor de inzet en voor dit geweldige resultaat!

   

  Groetjes  Marlies

  Jeugd Activiteten Commissie