•  

  Bijgaand het eerste voorlopige overzicht van leiders/trainers met bijbehorende trainingsdagen en-tijden toegevoegd voor alle jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Voor alle teams waarvan de competitie of bekercompetitie op 31 augustus begint, starten de trainingen weer vanaf maandag 19 augustus.

  Tevens staat het totale trainingsschema in de download

  Indien trainers besluiten om al eerder met de trainingen te starten op de aan hen toebedeelde dagen en tijden is dat geen bezwaar, maar zullen zij de betreffende spelers hier zelf over moeten inlichten. De training van de Champions League en Kabouters begint op woensdag 4 september

  Ondanks de zorgvuldigheid is het altijd mogelijk dat er vragen of opmerkingen zijn over de  trainingsdagen/tijden. Het verzoek is deze in een e-mail te sturen naar jeugdcommissie@vvz49.nl .

  Zoals jullie kunnen zien zijn er nog enkele vacatures voor de functie van trainer of leider van een team. Getracht wordt deze alsnog zo snel als mogelijk in te vullen. Als jullie mogelijk geïnteresseerden weten, horen wse dat graag. Alle suggesties zijn meer dan welkom.

  Verder wens ik iedereen een fijne zomervakantie toe en zie een ieder graag terug bij de start van het nieuwe seizoen.

   

  Met sportieve groet,

  Namens de Jeugdcommissie,

  Piet Hoogendoorn

   

  Overzicht Trainers, Leiders Trainingstijden en Trainingsschema