• In de competitiewedstrijd in de 3e klasse was er ook de laatste kans op een stukje eerherstel. Ook tegenstander Nieuwland kende een matige voorjaarscompetitie dus klapt VVZ er in de beginfase bovenop. En de eerste 20 minuten waren de beste sinds de promotie. Linies dicht op elkaar, goede rugdekking, druk zetten en durf tonen. Een frommelgoal van Arvid leverde een verdiende voorsprong op en de JO13-2 verzuimt daarna dit te verdubbelen voordat de wedstrijd ging kantelen. Vlak voor rust ontsnapte VVZ al tweemaal aan de gelijkmaker.

    De tweede helft was een kopie van de tweede helft die VVZ-1 later die middag zou spelen. De 13-2 liep achteruit, kwam niet meer aanvallen toe en hield vooral tegen. En waar het eerste elftal moest winnen waren wij al blij geweest met een puntje. Na slordig uitverdedigen krijgen we tien minuten voor tijd de gelijkmaker tegen en gelijk aan het eerste kregen we drie minuten voor tijd de dodelijke goal om de oren. Met een 1-2 nederlaag nemen wij afscheid van de 3e klasse.

    Een misschien verdiende maar wel zure nederlaag wat de strijd en inzet van de JO13-2 had wel een puntje verdiend.

    Na de zomer proberen we het weer een klasse lager en dan komen we er wel achter dat we stiekem veel ervaring hebben opgedaan. Eerst wacht nog de Europacupwedstrijd tegen Westfalia in het Duitse Soest en dan wacht de zomerstop vol dromen over het nieuwe seizoen.