• We kunnen niet zonder deze vrijwilligers. Je hebt ze gewoonweg nodig om een voetbalwedstrijd te spelen.  

    Het lijkt wekelijks de normaalste zaak van de wereld. Op zaterdag je tasje pakken en lekker voetballen. Na een grondige warming up fluit de scheidsrechter voor het beginsignaal en dan kan de strijd om de punten beginnen. Maar wat als dat bewuste fluitje nou eens niet klink, en er geen scheidsrechter op het veld loopt. ik kan u verklappen dat dat de meeste wedstrijden hevig uit de hand lopen. Een scheidsrechter is gewoonweg nodig, maar voor de meeste is het dan de normaalste zaak dat deze functie op een voetbalclub wordt ingevuld, echter, zo normaal is het niet.

    Bij VVZ'49 zijn wij gezegend met een (te) klein, maar zeer trouw scheidsrechterkorps. Wekelijks worden zij door scheidsrechter coordinator Ad Blom ingedeeld op de wedstrijden. 

    In de ,door de KNVB ingevoerde "week van de scheidsrechter" is ons trouwe scheidsrechterkorps afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet door het bestuur van VVZ'49. Namens het bestuur kregen Mike van Breukelen, Teus verwoerd, Rob Immerzeel, Roel van Marle, Robert Jan Boers, Frans Davelaar en Ad Blom een "Gouden plak met een mooi begeleidend schrijven en een Soester Knollenbon. Ook de door de KNVB aangestelde scheidsrechter van het 3e, dhr. Simon, kreeg eenzelfde enveloppe en was hier uitgesproken content mee.

    Het bestuur bedankt de scheidsrechters voor hun inzet, en de scheidsrechters bedanken op hun beurt het bestuur voor de mooie geste.