• VVZ '49 O14-1 teamuitje zeer geslaagd

  De O14-1 van VVZ '49 speelt nu al bijna een jaar geen competitie wedstrijden meer en trainen toch 3 keer in de week met een bijna 100% opkomst. De begeleiding is dan ook zeer trots op deze spelers, zo trots dat zij een feestelijk einde van Coronatijdperk wilde organiseren voor hun spelers, als dank voor de inzet en toewijding aan het team. Qua moraal gaat de O14-1 straks als een komeet de regiocup competitie in.

  Afgelopen zaterdag vond ons uitje plaats. We zijn de dag begonnen bij Paul van Hal mountainbike verhuur. 

   

  Het plan was om, hoe kan het ook anders, de "groene" route te volgen. Deze route zou ons door de fantastische bossen van de Lage Vuursche helpen. Aan het einde van de route moesten we verzamelen. Hier bleek het team een aantal spelers minder te hebben, dan bij de start. Een groep spelers had een afslag gemist kwam uit in de mooie winkelstraat van de Lage Vuursche, waarbij de meest lokkende keuze was, plaats te nemen bij een van de vele pannenkoeken restaurants en hopen op hulp. Deze hulp kwam gelukkig snel en zo werd de groep weer herenigd.

  Na dit sportieve gedeelte stond de rest in het teken van ontspanning. Er werd een zeer voedzame lunch verzorgd, waardoor de reserves weer goed aangevuld waren. 

   

  Na de zeer voedzame lunch en ontspanning werd er ter afsluiting nog een quiz gespeeld. Uiteraard met vragen over het naderende EK voetbal en de regiocup. De spelers blijken goed op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen, want het was een spannende quiz met maar 1 punt verschil tussen de bovenste vier plekken.

  Kortom een fantastische afsluiting van dit competitie loze jaar. Laten we hopen dat we dit meer hoeven mee te maken in de toekomst en laten we vooral weer genieten van, de rollende bal, het komende weekend. Regiocup wij komen er aan en we zijn er klaar voor!!

  Tot slot willen wij graag VVZ '49 bedanken voor het programma dat ons geboden is de afgelopen maanden zonder voetbal. Onze dank gaat ook uit naar de twee sponsors van dit teamuitje: Eetcafe Centraal en Smaak Bedrijfscatering