• De laatste wedstrijd van de competitie was er eentje die nergens meer om deed. Laren was al “klaar” en VVZ’49 was al veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie om ook volgend jaar weer in de 3e klasse te mogen acteren.

  Een aantal spelers zouden rust krijgen en een aantal terugkerende spelers kregen juist de tijd om weer wat speelminuten te pakken. Alles stond in het teken van de naderende nacompetitie.

  Het verslag kunnen we kort houden. Met het basisdebuut voor Floris Knigge en Ruben Stolzenbach  noteren wij ook gelijk twee van de uitblinkers aan VVZ kant (Ruben is zelfs de 47e speler welke gebruikt wordt in VVZ’49 1!!) Beide hadden de eerste helft kunnen scoren, maar omdat alleen Shenouda voor de rust het net maar één keer deed bollen, gingen we rusten met een te magere 0-1 voorsprong. Vooral het stroperige en lange gras werkte niet mee aan een fatsoenlijke aanval.

  In de rust de nodige wissels, maar vooral de laatste linie ging op de schop. Laren maakte daar gretig gebruik van , scoorde binnen het kwartier twee keer waardoor de koppies van VVZ’49 gingen hangen. De boodschap was duidelijk, het was vooral heel blijven en geen schade oplopen. Het seizoen had al veel te veel schade gebracht. Laren liep uit naar 5-1, maar toen speelde VVZ al uit voorzorg met 10 man. Dat Floris Knigge in de laatste secondes van de wedstrijd nog de 5-2 scoorde, deed ons toch nog met een glimlach van het veld af stappen. Een ziedend schot stuiterde via de onderkant van de lat volgens de uitstekend leidende scheidsrechter achter de lijn.

  Vanaf het moment dat de scheidsrechter affloot gingen de ogen gericht op de nacompetitie.De eerste helft was met vlagen "goed" te noemen. Hieruit moeten wij vertrouwen putten. De tweede helft kende te veel mutaties hiervoor.. Zaterdag 11 juni starten wij met een uitwedstrijd tegen het Amsterdamse Vlug en Vaardig. Zij verloren zaterdag de “kampioenswedstrijd” van Real Srenang.

  Wij feliciteren CJVV met het behaalde kampioenschap en wensen Jonathan, Hees, TOV en 't Gooi veel succes in hun na competitie.

  Opstelling VVZ’49:

  Oscar Kooij, Wessel Kraaijeveld (‘45 Chris van Dijk) , Quinten van Kooy, Steyn Boers (’45 Kalle Wijnans) , Rick Alvarez, Dylan Nava Marquez (’65 Bram Hanraads) , Sam van’t Veldt, Ruben Stolzenbach, Guus Parinussa, Shenouda Tadros, Floris Knigge.

  De foto's van de wedstrijd: klik HIER