• Als eerste stellen wij Niels even aan u voor. Niels is 9 jaar en speelt in VVZ'49 JO10-1. Hij wordt getraind door 1e elftal speler Guus Parinussa. Op de vraag wat hij later wilt worden antwoord hij direct: "profvoetballer". Zijn favoriete voetballer is Erling Braut Haaland.

    Het was een spannende dag voor Niels. Zijn eigen wedstrijd werd nipt verloren, maar dat zou snel vergeten zijn na deze middag. Hij mocht mee de kleedkamer in, meedoen met de warming up en even later ook mee met de grensrechter de kleedkamer van de scheidsrechter in. De klap op de vuurpijl was de opkomst, handjes schudden en toen ZIJN doelpunt maken. Foutloos was het, als een echte Haaland scoorde hij zijn goal. 

    Op de bank vond hij het ook spannend. Een helft lang bleef het gelijk, maar in de 2e helft kwam VVZ op voorsprong. Het duurde nog lang voordat de wedstrijd was afgelopen, maar daarna was de ontlading groot.Hij mocht mee op de overwinningsfoto en kreeg na afloop een bal met alle namen erop, en in de kantine een patatje en drinken. Het was een onvergetelijke en vermoeiende dag